Consultanta Active Litigioase

Avand experinta, know-how, parteneriate de lucru cu terte birouri specializate functie de problematica si scop, ma implic in mod activ in consultanta si management asupra activelor imobiliare litigioase precum si in consultanta asupra administrarii imobilelor comercial-industriale in stadiu moderat-avansat de degradare.

Detin un know-how avansat si confirmat in administrarea si solutionarea provocarilor de dificultate medie spre ridicata pe care le ridica asemenea active imobiliare, echipa de lucru fiind compusa atat din manageri de portofolii imobiliare cat si din avocati, consultanti fiscali, experti evaluatori acreditati.
Solutiile pe care le pun la indemana clientilor au la baza expertiza multidisciplinara a unei echipei consolidate si verificate de-a lungul anilor, permitandu-mi astfel sa asigur o interfata si raspundere unica per propiect asumat.

Administrarea imobilelor distressed a inceput din anul 2003, pornind de la investigatii – due diligence imobiliar, analiza oportunitatilor de investitii, participari in cadrul licitatiilor de vanzare fortata (executari judecatoresti, lichidari, licitatii organizate de catre diverse autoritati publice), preluari in administrare, finantari, refinantari, dezvoltari imobiliare, inchirieri, vanzari, inclusiv fuziuni si divizari ale socieatilor care detin proprietati imobiliare.

Activiteatea personala vizeaza preponderent imobile comerciale, industriale, depozite, imobile cu destinatii speciale, particularitatile acestora avand de cele mai multe ori dificultatea cea mai ridicata.

Fata de cele mentionate apreciez ca detin urmatoarele solutii si avantaje competitive:

  •   Servicii de inalta calitate si profesionalism in domeniul imobiliar
  •   Experienta confirmata
  •   Atitudine si actiune orientate spre rezultat cu minimum de resurse
  •   Flexibilitate si decizii imediate
  •   Onorarii competitive minime
  •   Responsabilitate unica per proiect
  •   Know-how certificat si confirmat
  •   Administrarea si accesul la profesionisti multiplu calificati – certificati functie de problematica si scop