Despre Know-How

Know-how-ul pe care il detin este creat prin ani de studiu, munca, esecuri si succese. Scoala imobiliara in Romania este o scoala auto-educativa, de multe ori intuitiva, mobila, flexibila si extrem de variata prin problematica. Sigur, fara mentorul meu, azi, nu as fi avut capacitatea sa scriu aceste randuri.  Provocarea: real estate distressed assets & brownfield assets.

Know how imobiliar

      29 cladiri industriale si depozitare, totalizand 88.274 mp suprafata construita desfasurata, aflate in administrare imobiliara directa;
      4 cladiri comerciale, totalizand 6.710 mp suprafata construita desfasurata, aflate in administrare imobiliara directa;
      34.250 mp suprafata construita desfasurata, reprezentand cladiri industriale si depozitare, aflate in administrare imobiliara indirecta;
      28 hectare teren, din care 16,5 ha in administrare imobiliara directa, parcele situate in Bucuresti si zona limitrofa Bucurestiului.

Achizitii imobiliare, administrare imobiliara, administrarea relatiilor conflictuale si a litigiilor, toate au avut si au rolul insusirii cunostintelor teoretice si practice, indispensabile activitatii de real estate consultancy.

Lucrez cu tot ce este mai bun: anii de experienta, provocari, succese, esecuri, real estate portofolio management software, birouri de avocatura, consultanta fiscala si contabilitate, arhitectura, topometrie - o simbioza de energii pusa la dispozitia clientului sub forma de know-how orientat spre rezultat.

Know-how-ul personal il transpun in 6 directii de actiune, implicit in 6 obiecte de activitate principale:

       1. Evaluari imobile
       2. Dezvoltare si administrare imobile 
       3. Due diligence imobiliar 
       4. Project management imobiliar
       5. Expertiza tehnica judiciara
       6. Consultanta active litigioase  

Oricand iti stau la dispozitie cu informatii suplimentare pentru fiecare categorie de activitate mentionata, precum si pentru orice intrebari sau informatii suplimentare asupra oricaror proceduri din domeniul imobiliar.

Mentionez ca in cadrul structurii personale, cu scop de autoreglare si auto eficientizare, detin si procedura de solutionare a reclamatiilor asupra activitatii personale. Astfel, orice reclamatie privind activitatea personala poate fi inaintata spre solutionare atat mentorului personal cat si oricarei persoane agreate de parti, sub conditia probitatii si calificarii profesionale.