Expertiza Tehnica Judiciara

Activitatea de expertiza tehnica judiciara in domeniul evaluarii proprietatii imobiliare constituie parte integranta a solutiilor pe care le ofer clientilor mei.
Sunt expert tehnic judiciar, specializarea evaluarea proprietatii imobiliare, autorizat de catre Ministerul Justitiei, nr. legitimatie 50718072014.

Caracterizandu-ma ca fiind dedicat activitatii de management asupra problemelor litigioase care privesc active imobiliare, implicandu-ma in mod activ in identificarea celor mai bune solutii pentru proprietatile imobiliare, ofer impartialitatea, obiectivitatea si expertiza personala atat in cadrul procedurilor litigioase (in calitate de expert parte sau consilier) cat si inafara acestora - activitatea de expertiza tehnica judiciara in domeniul evaluarii proprietatii imobiliare fiind o activitate in extensia serviciilor integrate pe care le pot oferi.

Activitatea de expertiza tehnica judiciara si expertiza se realizeaza conform celor mai inalte standarade, profesionalism si bune practici - reflectand analize rationale, obiective, confirmate si conforme cu legislatia in vigoare, cu know-how-ul specific, dobandit in ani de experienta.

Conduc activitatile mele cu maximum de transparenta, celeritate si perspicacitate, urmarind permanent imbunatatirea calitatii de pregatire si documentare a rapoartelor, expertizelor, cea mai buna practica reprezentand un deziderat al filozofiei personale de lucru.